Guide för att hitta rätt pickleballracket!

Guide för att hitta rätt pickleballracket ur CRBN sortimentet!

Genom att tänka igenom vilken nivå du är på samt om du önskar kontroll eller kraft så hjälper bilden nedan dig att få tips om vilket CRBN-pickleballracket som bör passa dig bäst.

 En guide för att välja rätt pickleballracket bland de olika modellerna i CRBN Power serien.

Vad är skillnaden mellan Control serien och Power serien racketar?

Control serien

CRBNs ursprungliga kollektion av racketar introducerade år 2021, har snabbt fått erkännande inom picklebollindustrin för deras exceptionella spin, kontroll och övergripande spelbarhet. De har T700-kolfiber på ytan som överträffar ytor av andra material. T700 ger en mjuk och förlåtande känsla samtidigt som den levererar ultimat spin och avböjningsgrad. De polypropylenkärnor av varierande tjocklek som är inneslutna mellan kolfibern ger en bra balans mellan kraft och kontroll.

Om du letar efter ultimat kontroll när du dinkar och återställer bollar rekommenderar vi Control serien av CRBN-racketar. Dessa paddlar föredras av många av våra proffs som prioriterar ett mjukt spel framför kraft.

 CRBN control serien jämförelse mellan olika modeller i serien. Jämförelsen innehåller rackets olika mått.

Power serien

Våra Kraftserien-paddlar erbjuder samma former som våra Kontrollpaddlar, men med tillagd teknologi för att öka kraften och hållbarheten. Förstärkta kanter och handtag ökar densiteten och storleken på sweetspoten, medan ett lager av värmesvetsad kolfiber lägger till styvhet och styrka till paddeln.

Medan Control racketarna är kända för sitt mjuka spel är Power serien bättre lämpad för spelare som vill ha mer kraft på bekostnad av en liten mängd kontroll. Även om Power serien är prissatt något högre på grund av de extra materialen och tekniken som krävs för att producera den, betyder det inte att det är det bästa valet för alla spelare eller att det är bättre. Det är helt enkelt bara annorlunda och varje spelare kommer att ha sina egna preferenser. Nybörjare eller spelare som prioriterar det mjuka spelet kommer troligen att föredra Control serien, medan de som prioriterar kraft definitivt kommer att vilja gå till Power serien. Det är allt personlig preferens och vi rekommenderar att anpassa dig till dina egna färdigheter och spelstil.

CRBN power serien jämförelse mellan olika modeller i serien. Jämförelsen innehåller rackets olika mått.